OM SUSTAINABLE OUTDOOR

Vad kan vara mer passande i Östersund än en Friluftsby på Jamtli för att lyfta fram hållbart och tillgängligt friluftsliv. Sustainable Outdoor Östersund äger rum 13-16 Oktober 2022. På Jamtli och runtom i Östersund arrangeras workshops, friluftsmarknad med second hand, föreläsningar och friluftsaktiviteter som passar alla. 

Friluftsmarknad lördag den 15e oktober blir veckans höjdpunkt där alla aktiviteter den dagen kommer ske på Jamtli Nationalmuseum. 

Med Sustainable Outdoor hoppas vi involvera alla Östersundare att engagera sig i hållbart mode. Genom ett brett utbud av evenemang vill vi ge skaparglädje, inspiration och pepp för att det ska kännas motiverande att ställa om ens konsumtionsbeteenden, berättar projektledare Lisbet Mellgren, en av projektledarna för Sustainable Outdoor, en ideell förening hon driver tillsammans med Belinda Enryd Karlsson och Camilla Forsgren.  

-Vi ser framemot att skapa en helt cirkulär värld genom friluftsveckan med den efterlängtade marknadskänslan som jag tror inte bara Östersundare utan hela Sverige har längtat efter sedan pandemin, berättar projektledare Belinda Enryd Karlsson.

Delta i Sustainable Outdoor 2022

Vill du vara med och delta? Just nu söker vi såväl volontärer, loppisutställare och sponsorer. Maila hej@sustainableoutdoor.se så hör vi av oss!

Välkomna till Sustainable Outdoor!

ARRANGÖRER OCH SPONSORER